FAKÜLTEMİZ DEKANLIK DEVİR-TESLİM TÖRENİ

Fakültemiz Dekanlık devir-teslim töreni, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU ve Prof. Dr. Artay YAĞCI, Rektör Danımanı Sayın Prof.Dr.Ali Osman GÜNDOĞAN, Genel Sekreterimiz Nagehan ŞAHİN ve Personel Daire Başkanımız Şadiye TOKER’in katılımıyla düzenlendi.

Fakültemiz Dekanlığına atanan öğretim üyemiz Sayın Prof. Dr. Ali GÜNLÜ, 2018-2021 yılları arasında Dekan V. görevinde bulunan Sayın Prof. Dr. Hasan KOÇ’dan görevi devraldı.

Üniversitemiz Rektörlüğü Senato Salonu’nda yapılan devir-teslim töreni sonrası, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdür Prof.Dr.Fahri YİĞİT, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Emra DÖVER, Çevre Koruma ve Kontrol Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ali SÜLÜN, öğretim üyelerimiz Prof.Dr.Mustafa SAATCI, Prof.Dr.Fatih Ali CANLI ve Prof.Dr.Şaban KORDALI’nın katılımlarıyla Dekanlık odasında görev yeri teslim töreni yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 05.11.2021 16:19 Okunma Sayısı : 1557